ΚΥΠΡΟΣ: Δεν σεβάστηκαν τα διατάγματα και πληρώνουν ακριβά – Άλλα εννέα πρόσωπα πληρώνουν πρόστιμα

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν σεβάστηκαν τα διατάγματα και πληρώνουν ακριβά – Άλλα εννέα πρόσωπα πληρώνουν πρόστιμα

Άλλα εννέα πρόσωπα την Πέμπτη 07/05 πλήρωσαν πρόστιμα για παραβίαση του περί λοιμοκαθαρσης νόμου - διαταγμάτων για παρεμπόδιση εξάπλωσης του κορωνοιου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη 07/05 σε εννέα πρόσωπα χρηματικό πρόστιμο ύψους €4100 με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €500.

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν εννέα ξεχωριστές υποθέσεις για παραβίαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE