ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής διασωληνωμένος παραμένει στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής διασωληνωμένος παραμένει στη ΜΕΘ του ΓΝ Λεμεσού

Μόλις ένας ασθενής παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ μονοψήφιος είναι σήμερα ο αριθμός των ατόμων με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού στον 5ο όροφο.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, το πρωί νοσηλευόταν ένας ασθενής με COVID-19 στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου ενώ εννέα ήταν τα άτομα με ύποπτα συμπτώματα. Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ του 1ου ορόφου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο μόνο ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν τέσσερις πολίτες στο ΤΑΕΠ, με τους τρεις να γίνονται εισαγωγή, ενώ μια εισαγωγή έγινε από σύνολο τεσσάρων εξετάσεων πολιτών που επισκέφθηκαν το Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE