ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΑΥΣΤΙΚΗ» ανακοίνωση των «πορτοκαλί» – Τι ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τη διοίκηση στη συνεδρία της ΚΟΠ και τι ζητούν από τους παίκτες

«ΚΑΥΣΤΙΚΗ» ανακοίνωση των «πορτοκαλί» – Τι ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τη διοίκηση στη συνεδρία της ΚΟΠ και τι ζητούν από τους παίκτες

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ λίγο πριν ξεκινήσει η καθοριστική συνεδρία της ΚΟΠ που θα κρίνει το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος, απαιτεί από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, να ψηφίσει την επανέναρξη της σεζόν, για να μπορέσει η ομάδα τους να διεκδικήσει το 8ο σερί πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αναφέρονται με “σκληρή γλώσσα” στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, ενώ στέλνουν και μήνυμα στήριξης στον κ. Αντωνάκη.

Παραθέτουμε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα της ανακοίνωσης. Να σημειωθεί ότι αφαιρέθηκαν τα υπόλοιπα κομμάτια, γιατί έχει χρησιμοποιηθεί ολίγον… γλώσσα “πεζοδρομίου” σε κάποιες περιπτώσεις.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ απαιτεί ξεκάθαρα τη συνέχιση του πρωταθλήματος, απαιτεί από τη διοίκηση της ομάδας μας στη Γ.Σ. της ΚΟΠ να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος και να αλλάξει την στάση του «Αγάπη μου θέλω μεν, αλλά έχω πονοκέφαλο».

Τώρα είναι η ώρα να δείξετε αποφασιστικότητα και να καλύψετε εσείς κύριοι τις όποιες τρύπες δημιουργήσατε φέτος, κατεβάζοντας μία ομάδα έτοιμη για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ θα θεωρηθεί ως αποτυχία αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ακόμα και αν αυτό διακοπεί.

Απαιτούμε επίσης από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να σεβαστούν τη φανέλα, αλλά και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος, όπως ολόκληρη η κοινωνία, υποφέρει από τις οικονομικές προεκτάσεις του κορωνοιού.

Καθρέφτης σας είναι το γήπεδο κύριοι, δεν είναι ούτε τα ΜΚΔ σας, ούτε τα συνδικάτα, ούτε τα συμβόλαια σας. Και στο γήπεδο, οι περισσότεροι από εσάς δείξατε ότι δεν δικαιολογούνται οι παχυλοί σας μισθοί.

Απαιτούμε από όλους σας λοιπόν να κάνετε αυτά που πρέπει για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει το πρωτάθλημα να παιχτεί και να κριθεί στο γήπεδο, αυτό λοιπόν απαιτούμε να υποστηρίξετε.

Υ.Γ.1. Κράτα γερά κ.Αντωνάκη, τώρα είναι που σε χρειαζόμαστε να θυμίσεις σε όλους μας την ιστορία του Αρχαγγέλου”.

The post «ΚΑΥΣΤΙΚΗ» ανακοίνωση των «πορτοκαλί» – Τι ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τη διοίκηση στη συνεδρία της ΚΟΠ και τι ζητούν από τους παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top