ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνολικά 11 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονται

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνολικά 11 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονται

Ένας ασθενής και σήμερα παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ 11 άτομα νοσηλεύονται στον 5όροφο με ύποπτα συμπτώματα του COVID-19.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, σήμερα στον 5ο όροφο νοσηλεύονται συνολικά 13 άτομα, 11 με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού και δυο που προσβλήθηκαν από τον ιό.
 
Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας ασθενής με κορωνοϊό.
 
Από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκε μόλις ένας πολίτης στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, χωρίς να χρειαστεί να γίνει εισαγωγή.
 
Άλλοι τρεις πολίτες επισκέφθηκαν για εξέταση το Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού, με έναν εξ αυτών να γίνεται εισαγωγή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE