ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε 22χρονος σε παραλία- Καθορισιτκή η επέμβαση των ναυαγοσωστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε 22χρονος σε παραλία- Καθορισιτκή η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Καθοριστική ήταν για άλλη μια φορά η παρέμβαση ναυαγοσωστών μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανάρτηση στη σελίδα της Ναυαγοσωστικής Μονάδαςς Λεμεσού στο Facebook νεαρός ενώ περπατούσε στο νερό, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Άμεσα έσπευσαν προς το μέρος του ναυαγοσώστες και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αφού τον έβγαλαν με ασφάλεια στην ακτή.

Ο 22χρονος αφού του χορηγήθηκε οξυγόνο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE