ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μόνο άτομα με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Μόνο άτομα με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

Κανένας ασθενής που επιβεβαιωμένα έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό δεν νοσηλεύεται και την Κυριακή (17/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παρά μόνο 15 άτομα με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, από τις επτά το βράδυ του Σαββάτου (16/5) μέχρι τις επτά το πρωί την Κυριακή (17/5), εξετάστηκαν τέσσερις πολίτες στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού και έγιναν δυο εισαγωγές, ενώ ένα άτομο επισκέφθηκε για εξέταση τον Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, χωρίς να χρειαστεί να γίνει εισαγωγή.

Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου νοσηλεύονται 15 άτομα με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, ενώ δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE