ΕΠ.ΠΑΦΟΥ: Φωτιά στη Χλώρακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία

ΕΠ.ΠΑΦΟΥ: Φωτιά στη Χλώρακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πάφο λίγο πριν τις 12:00 το μεσηέρι (17/050, για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε σε περιοχή της Χλώρακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν ένα όχημα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου και ένα του πυροσβεστικού σταθμού Πέγειας. 

Η φωτιά κατέκαψε δύο δεκάρια ξηρά χόρτα και σκύβαλα. Ελαφριές ζημιές προκλήθηκαν σε δύο δέντρα και στον εξωτερικό χώρο δύο υποστατικών.

Η φωτιά κατασβέστηκε προτού επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται προκειμένου να διαφανούν τα αίτια πρόκλησής της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE