Ισοβίτης έριξε καυτό νερό στο πρόσωπο γνωστού κρατούμενου

Ισοβίτης έριξε καυτό νερό στο πρόσωπο γνωστού κρατούμενου

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στις Κεντρικές Φυλακές την περασμένη βδομάδα.

Ισοβίτης έριξε καυτό νερό στο πρόσωπο γνωστού κατάδικου που κρατείται στο σωφρονιστικό μας ίδρυμα για σοβαρή υπόθεση.

Πρόκειται για τον Μάριο Χριστοδούλου γνωστό ως «Μπένη» που καταδικάστηκε σε τετράκις ισόβια για το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα (23/06/2016).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έριξε καυτό νερό στο πρόσωπο ατόμου γνωστού στις Αρχές, που καταδικάστηκε για σοβαρή υπόθεση.

Ο τραυματίας δεν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά του παρασχέθηκε ιατρική νοσηλεία εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE