ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι λουόμενοι και η πρόκληση επεισοδίων στην παραλία

ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι λουόμενοι και η πρόκληση επεισοδίων στην παραλία

Η αυξημένη θερμοκρασία που χτύπησε 40αρια ανάγκασαν αρκετούς πολίτες να καταφύγουν στις παραλίες.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι παραβάτες του Διατάγματος οπου και καταγγέλθηκαν απο την αστυνομία. Σε μια περίπτωση στην παραλία Γεροσκήπου την Κυριακή (17/5), μεθυσμένοι πολίτες προκάλεσαν αναστάτωση, ενώ παρολίγο να δημιουργηθούν σε δυο περιπτώσεις επεισόδια.

Οι εμπλεκόμενοι καταγγέλθηκαν, όπως και όσοι παραβίασαν το Διάταγμα είτε κάνοντας ηλιοθεραπεία, είτε παίζοντας ομαδικά παιχνίδια στην παραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE