ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΟΦΤΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ» του «ΒΑΣΙΛΙΑ» για τα τηλεοπτικά!

«ΚΟΦΤΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ» του «ΒΑΣΙΛΙΑ» για τα τηλεοπτικά!

Eρώτημα τέθηκε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, για το αν οι ομάδες που είναι συμβεβλημένες με την ΚΟΠ ΤV, έχουν εισπράξει ολόκληρο το ποσό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η απάντηση του: 

«Πρόκειται για μια σειρά ερωτημάτων που θέτει ο ΠΑΣΠ και οι δικηγόροι του κατ´ επανάληψη το τελευταίο διάστημα για να αποδείξει ότι τα σωματεία δήθεν γέμισαν τα ταμεία τους αλλά θέλουν να αφήσουν απλήρωτους τους παίκτες.

Θα σας απαντήσω. Από τον περασμένο Μάρτιο  η Cytavision, όπως και οι υπόλοιπες τηλεοπτικές πλατφόρμες, σταμάτησαν τις πληρωμές καθώς δεν υπήρχε ποδοσφαιρικό, τηλεοπτικό περιεχόμενο για προβολή. Οι συμφωνίες πάγωσαν και τώρα γίνονται διαβουλεύσεις στην βάση των προνοιών τους.

Όσον αφορά τα σωματεία που συμμετέχουν στο τηλεοπτικό πακέτο της ΚΟΠ, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μειώσουμε τις απώλειες τους. Αυτά τα σωματεία, όπως και τα υπόλοιπα, έχασαν χορηγούς, διαφημίσεις και άλλες πηγές οικονομικής στήριξης.

Τα Σωματεία βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση και  καλούνται να προετοιμαστούν για ακόμη μια πιο δύσκολη χρονιά την οποία θα ξεκινήσουν με μειωμένα έσοδα, όπως για παράδειγμα τα έσοδα που θα είχαν το καλοκαίρι από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας».

Θεωρούμε ότι με τα όσα είπε ο “Βασιλιάς” επί του συγκεκριμένου ζητήματος, έκανε “κοφτή ντρίμπλα”.

Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι μερικές ομάδες (που είναι στην ΚΟΠ ΤV), δεν έχουν απλώς εισπράξει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν, αλλά έλαβαν κάποιο ποσό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Π.Χ. 

The post «ΚΟΦΤΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ» του «ΒΑΣΙΛΙΑ» για τα τηλεοπτικά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top