Με 197 άτομα η επανέναρξη στη La Liga!

Με 197 άτομα η επανέναρξη στη La Liga!

 

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής χώρας, οι αγώνες αναμένεται να γίνονται μόνο με 197 άτομα μέσα στο κάθε γήπεδο.

Αναμένεται, επίσης, να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Μπούντεσλιγκα, αφού δεν θα επιτρέπονται χειραψίες και άλλα τελετουργικά στα οποία υπάρχει κοντινή επαφή.

Οι 94 άνθρωποι αναμένεται να είναι οι ποδοσφαιριστές της κάθε αποστολής, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ, οι αστυνομικοί και το προσωπικό του γηπέδου.

Οι υπόλοιποι 103 θα είναι οι διοικούντες των συλλόγων, αλλά και εργαζόμενοι των τηλεοπτικών συνεργείων.

Πηγή: Sdna.gr

The post Με 197 άτομα η επανέναρξη στη La Liga! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE