ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Έντονη δυσαρέσκεια ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για τη δημοσιοποίηση ονόματος εστιατορίου με επιβεβαιωμένα κρούσματα

Έντονη δυσαρέσκεια ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για τη δημοσιοποίηση ονόματος εστιατορίου με επιβεβαιωμένα κρούσματα

Την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση του εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής επαρχίας Αμμοχώστου (ΣΙΚΑΑ) για την δημοσιοποίηση του ονόματος του εστιατορίου στον Πρωταρά στο οποίο εντοπίστηκαν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

«Με μεγάλη απογοήτευση είδαμε σήμερα το Υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει την επωνυμία της επιχείρησης εστίασης, όπου εντοπίστηκαν χθες 2 θετικά κρούσματα κορωνοϊού», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδέσμου. Μια ανακοίνωση, προστίθεται, «που δεν εξυπηρετεί απολύτως κανένα σκοπό και δεν συμβάλει σε καμία περίπτωση στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η επιχείρηση δεν είχε επαναλειτουργήσει».

Σύμφωνα με το σύνδεσμο «η δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων στις οποίες εντοπίζονται θετικά κρούσματα θα πετύχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που σωστά επιδιώκει να πετύχει η Κυβέρνηση». Αντί δηλαδή, αναφέρεται μεταξύ άλλων, «να έχουμε εικόνα για την διασπορά του ιού σε επαγγελματικούς κλάδους, οι επιχειρήσεις δεν θα διενεργούν διαγνωστικά τεστ καθώς η ζημιά που πιθανόν να τους προκαλέσει η δημοσιοποίηση της επωνυμίας τους σε περίπτωση που εντοπισθούν θετικά κρούσματα θα είναι τεράστια».

Εκφράζεται η θέση ότι οι αυξήσεις στα εξώδικα πρόστιμα και στις ποινές που δύναται να επιβληθούν σε επιχειρήσεις για παραβίαση διαταγμάτων «θα έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις να μην επαναλειτουργήσουν λόγο του φόβου επιβολής των τεράστιων αυτών προστίμων και κατά συνέπεια στην αύξηση της ανεργίας και μείωσης των εσόδων του κράτους».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top