ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παραμένουν διασωληνωμένοι δυο ασθενείς - Πόσοι νοσηλεύονται στην ΜΕΔ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Παραμένουν διασωληνωμένοι δυο ασθενείς - Πόσοι νοσηλεύονται στην ΜΕΔ

Δυο νέα κρούσματα την Δευτέρα (25/5) με τον αριθμό να ανέρχεται σε 937.

Ο Δρ Μάριος Λοΐζου, Επιστημονικός Διευθυντής, Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ ανέφερε ότι στην Κύπρο, σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τις 3.00 το απόγευμα (25/5) , στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, νοσηλεύονται 5 άτομα, το ένα εξ αυτών στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Διασωληνωμένοι παραμένουν δύο ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ στην ίδια Μονάδα νοσηλεύονται εκτός αναπνευστήρα δύο ασθενείς.

Σύμφωνα με τον κ. Λοΐζου, στα υπόλοιπα νοσηλευτήρια δεν νοσηλεύεται πλέον κανένας ασθενής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.