ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι συναντήσεις με Μερκή-Αλωνεύτη, η ιδιαίτερη περίπτωση Βούρου, ο Λαφράνς και οι άλλοι…

Οι συναντήσεις με Μερκή-Αλωνεύτη, η ιδιαίτερη περίπτωση Βούρου, ο Λαφράνς και οι άλλοι…

Δηλώσεις στον Active έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μερκή: «Θα ολοκληρώσουμε τις συναντήσεις με τους παίκτες μας και όταν έχουμε καταλήξει, θα έχουμε ανακοίνωση. Θα συναντηθούμε μέσα στην εβδομάδα με τον Μερκή, ενώ τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Αλωνεύτη. Δεν ξέρουμε από πού βγήκαν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του».

Για τον Βούρο: «Είναι ποδοσφαιριστής μας μέχρι το 2022. Έχει εκφράσει μία σκέψη για αποχώρηση λόγω οικογενειακού ζητήματος. Δεν υπάρχει τίποτα καταληκτικό, είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Αν προκύψει οτιδήποτε, ο ΑΠΟΕΛ θα κοιτάξει το όφελος της ομάδας μας. Έχει ενημερώσει τον πρόεδρο, αλλά δεν είναι κάτι τελειωτικό. Χρειάζεται κάποιο χρόνο».

Για τις μειώσεις των μισθών των ποδοσφαιριστών: «Με όλους έγινε μία συζήτηση σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να προχωρήσουμε σε διακανονισμό μαζί τους, σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Τώρα, υπάρχει επιτροπή που μιλάει με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, με βάση τα οικονομικά δεδομένα που δόθηκαν από τη διοίκηση. Κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι, για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, που είναι δανεικοί κλπ».

Για τον Χελένιους: «Είτε για τον Χαλένιους, είτε για τον Ντε Βινσέντι, είτε για τον Σάβιτς για τον οποίο επίσης είδα κάποια δημοσιεύματα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ».

Για τον Αποστολάκη και τον Σάντος: «Πρέπει να τους ανακοινώσουμε για να θεωρούνται ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Όταν θα ολοκληρωθεί το ελλαδικό πρωτάθλημα, θα προχωρήσουμε στις ανάλογες ανακοινώσεις».

Για τον Λαφράνς: «Έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Εκφράστηκε από την Πάφο η επιθυμία για παραμονή του στην ομάδα, όμως δεν συζητήθηκε ακόμη κάτι. Έχει άποψη ο Ουζουνίδης και έχει γνώση για το στάτους του καθενός. Υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη».

The post Οι συναντήσεις με Μερκή-Αλωνεύτη, η ιδιαίτερη περίπτωση Βούρου, ο Λαφράνς και οι άλλοι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κρουσμάτων Covid: Ποια ηλικία έχει την υψηλότερη αθροιστική επίπτωση; Aπαντά ο Καραγιάννης

Βρετανίδα κατάγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα - Οι ισχυρισμοί της 18χρονης και η κατάθεση του υπόπτου

Ζητά ονόματα από την Αννίτα ο Κρις Τριανταφυλλίδης - Ποιοι εργάστηκαν εναντίον του ΔΗΣΥ

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του



Συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον Κρατικό Προϋπολογισμό - Παίρνουν σειρά τα άλλα Υπουργεία

Συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον Κρατικό Προϋπολογισμό - Παίρνουν σειρά τα άλλα Υπουργεία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top