ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολλανδία: Η Άλκμααρ θέλει την πρωτιά από τον Άγιαξ!

Ολλανδία: Η Άλκμααρ θέλει την πρωτιά από τον Άγιαξ!

Η ομοσπονδία της Ολλανδίας δεν έχρισε πρωταθλητή δίνοντας την πρωτιά στον Άγιαξ, παρά την ισοβαθμία με την Άλκμααρ, λόγω των περισσότερων γκολ του “Αίαντα” αλλά η ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου είναι έτοιμη να προσφύγει στα δικαστήρια.

Πρωταθλητή στην Ολλανδία δεν είχαμε για τη σεζόν 2019-20 μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας με τον κορονοϊό αλλά και πάλι η oλλανδική ομοσπονδία αποφάσισε σε ό,τι αφορά τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια να δώσει την πρώτη θέση στον Άγιαξ παρά το γεγονός ότι ήταν ισόβαθμος με την Άλκμααρ.

Ο “Αίαντας” είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων, ήταν στο +8, από την ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου και για αυτό βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άλκμααρ όμως σκέφτεται να προσφύγει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει αυτή την πρωτιά από τον Άγιαξ που θα της δώσει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι φυσικά τον τίτλο.

Και το σκεπτικό της έχει να κάνει με το γεγονός πως φέτος η Άλκμααρ κέρδισε δύο φορές τον Άγιαξ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Για αυτό και θεωρεί άδικη αυτή την απόφαση και πιστεύει πως θα έπρεπε η ίδια να είναι πρώτη και να πάρει το καλύτερο δυνατό εισιτήριο.

Δημοσίευμα στην Ολλανδία αναφέρει πως η Άλκμααρ έχει ενημερώσει σχετικά την UEFA και τις επόμενες μέρες περιμένει και τη σχετική απάντηση από την κίνηση της.

Πηγή: sport24.gr

The post Ολλανδία: Η Άλκμααρ θέλει την πρωτιά από τον Άγιαξ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

• Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

• Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ ο άτυχος Μηνάς - Θλίψη του Υπουργείου για το θάνατο του

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

Το θάνατο του διοικητή της Χεζμπολάχ στο χωριό Kafr Kila του νότιου Λιβάνου, Χάντερ Αλί Ταουίλ σε αεροπορική επιδρομή ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την στιγμή που το Ιράν είναι έτοιμο να απαντήσει σε πιθανή ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top