ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας μετά το θετικό δείγμα καθηγητή

ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας μετά το θετικό δείγμα καθηγητή

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Τρίτη (26/05) το Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους Έμπας μετά το θετικό δείγμα που αφορά καθηγητή του σχολείου, ενώ ξεκίνησαν και οι διαδικασίας απολύμανσης του σχολείο .

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της σχολικής εφορείας Έμπας Αντώνης Νικηφόρου ήδη έχει ενημερωθεί από την διευθύντρια του σχολείου ότι το θετικό δείγμα προέκυψε από τις διαγνωστικές εξετάσεις για τον covid- 19 που γίνονται στα σχολεία.

Κατόπιν τούτου συνέχισε, γίνονται απολυμάνσεις στους χώρου του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας, ενώ το σχολείο θα παραμείνει κλειστό σήμερα για μια ημέρα.

Ταυτόχρονα, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες προχωρούν σήμερα στις ενδεδειγμένες ενέργειες. Συγκεκριμένα θα γίνει και η ιχνηλάτηση των επαφών του καθηγητή και θα υποβληθούν σε σχετική δειγματοληψία για τον covid- 19 όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο κ. Νικηφόρου ανέφερε επίσης πως θα λάβει επί του θέματος και σχετική ενημέρωση σήμερα από το Υπουργείο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως ο καθηγητής υποβλήθηκε σε πρώτη δειγματοληψία με μη ξεκάθαρη αξιολόγηση ενώ στην δεύτερη δειγματοληψία εντοπίστηκε θετικός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE