Εξι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Εξι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Εξι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τα έξι άτομα στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ένα πρόσωπο νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των ασθενών είναι καλή. 
 
Χθες το πρωί έγινε μία εισαγωγή ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθεί ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 148 εισαγωγές και δόθηκαν 128 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται εννέα άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE