ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανοίγουν την 1η Ιουνίου τα νηπιαγωγεία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανοίγουν την 1η Ιουνίου τα νηπιαγωγεία

Η εκπαίδευση προσχολικής ηλικίας, 3 – 6 χρόνων, επαναλειτουργεί στα κατεχόμενα από την 1η Ιουνίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο παιδείας και πολιτισμού» ανακοίνωσε ότι τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Ιουνίου για φύλαξη παιδιών. Πρόκειται, προστίθεται, για απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» που αφορά τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία.
 
Να σημειωθεί ότι ο Κουντρέτ Οζερσάι είχε δηλώσει προ ημερών ότι η σχολική χρονιά τέλειωσε, ανακοινώνοντας ότι δεν θα ανοίξουν τα σχολεία μέχρι το τέλος Ιουνίου, που τελειώνει η κανονική σχολική χρονιά. Τα ιδιωτικά σχολεία στα κατεχόμενα εργάζονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE