Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Σε πρώτη προβολή το νέο του τραγούδι

Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Σε πρώτη προβολή το νέο του τραγούδι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών έρχεται «Στο Σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες του.

Το Σάββατο, 30 Μαΐου, στις 21:20 το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ για μία μαγική βραδιά.

«Τι να το κάνω», «Ψέματα», «Τα κατάφερες», «Ξημερώματα», «Πόσο», «Όσα Νιώθω», «Αποχωρώ», «Στη δική μου Αγκαλιά» είναι μερικές από τις επιτυχίες του.  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια σε μία ξεχωριστή συνάντηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Μπάμπη Στόκα και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Ακόμη, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αθήνα μου».

Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:20 το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ.

Δείτε το trailer πατώντας εδώ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE