Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Σε πρώτη προβολή το νέο του τραγούδι

Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Σε πρώτη προβολή το νέο του τραγούδι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών έρχεται «Στο Σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες του.

Το Σάββατο, 30 Μαΐου, στις 21:20 το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ για μία μαγική βραδιά.

«Τι να το κάνω», «Ψέματα», «Τα κατάφερες», «Ξημερώματα», «Πόσο», «Όσα Νιώθω», «Αποχωρώ», «Στη δική μου Αγκαλιά» είναι μερικές από τις επιτυχίες του.  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια σε μία ξεχωριστή συνάντηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Μπάμπη Στόκα και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Ακόμη, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αθήνα μου».

Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:20 το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ.

Δείτε το trailer πατώντας εδώ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE