Ξεκινάει γυρίσματα το «Δικαστήριο μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου

Ξεκινάει γυρίσματα το «Δικαστήριο μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου

Μπορεί το «Δικαστήριο μόδας» να είχε αρχικά προγραμματιστεί για την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες του Open αποφάσισαν τελικά να το αφήσουν στο «συρτάρι».

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να δούμε την εν λόγω εκπομπή στις οθόνες μας, αφού ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει το «Δικαστήριο μόδας» να προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη από την νέα σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με το «Τηλέραμα», τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και να συνεχιστούν καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού τα στελέχη θέλουν να έχουν στα χέρια τους μεγάλο στοκ επεισοδίων, φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην παρουσίαση του νέου αυτού project αναμένεται να δούμε την Μαρία Μπακοδήμου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.