Καραπατάκης για αύξηση – Ήθελε 12 ομάδες όμως ψήφισε 14: «Θα ήταν άδικο…»

Καραπατάκης για αύξηση – Ήθελε 12 ομάδες όμως ψήφισε 14: «Θα ήταν άδικο…»

Ο Άντρος Καραπατάκης με δηλώσεις του στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet, εξήγησε γιατί ψήφισε υπέρ της αύξησης των ομάδων.

Η τοποθέτηση του: 

«Εμείς είμαστε πάντα υπέρ των 12 ομάδων. Είναι πιο ανταγωνιστικό και το είδαμε φέτος. Ψηφίσαμε 14 διότι θα ήταν άδικο για τις ομάδες να μη βγουν κατηγορία. Έτσι το δεχθήκαμε για ένα χρόνο πρωτάθλημα 14 αγώνων με δικλείδες πως θα επιστρέψουμε στις 12. Ίσως καλύτερα να παίξουμε και με play offs όπως το ξανακάναμε».

 

The post Καραπατάκης για αύξηση – Ήθελε 12 ομάδες όμως ψήφισε 14: «Θα ήταν άδικο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.