Τι… ΠΑΙΖΕΙ για το επιθετικό δίδυμο Ράμος – Ρομό! Φεύγει ο ένας για άλλες… πολιτείες – Τι περιμένει από ομάδα Α΄ κατηγορίας ο άλλος

Τι… ΠΑΙΖΕΙ για το επιθετικό δίδυμο Ράμος – Ρομό! Φεύγει ο ένας για άλλες… πολιτείες – Τι περιμένει από ομάδα Α΄ κατηγορίας ο άλλος

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ πως οι επιθετικοί Ντιόγο Ράμος και Χοσέ Ρομό έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους για ακόμη μία σεζόν στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει, αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο πως ο Ράμος ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Πορτογαλία, όπου του έχει γίνει πρόταση από ομάδα της χώρας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.  Είναι ελεύθερος και η απόφαση ανήκει στον Ράμος εάν θα αποδεχθεί την πρόταση από την ομάδα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει εκεί, εκτός και εάν προτιμίσει την Κύπρο για ακόμη μία χρονιά. Θυμίζουμε ο Ράμος έχει αγωνιστεί στην Κύπρο στις ομάδες Δόξα, Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα.

Σε ότι αφορά τον Ρομό, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως ο παίκτης επιστρέφει στον Ολυμπιακό και θα εξαρτηθεί από τους ιθύνοντες των «μαυροπράσινων» εάν θα παραχωρηθεί ο παίκτης για ακόμη μία σεζόν δανεικός στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ή όχι.

Θυμίζουμε μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει ανανέωσης συνεργασίας με την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ οι Σασί και Πιντσέλι, ενώ ανακοινώθηκε και ο Καπαραρτής.

 

The post Τι… ΠΑΙΖΕΙ για το επιθετικό δίδυμο Ράμος – Ρομό! Φεύγει ο ένας για άλλες… πολιτείες – Τι περιμένει από ομάδα Α΄ κατηγορίας ο άλλος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE