Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει ότι από τον Μάϊο 2020 αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (EURASHE), https://www.eurashe.eu/

 

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής Παντελής Σκλιάς επισήμανε ότι «η συμμετοχή σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και έγκυρο διεθνές δίκτυο Πανεπιστημίων ενδυναμώνει περαιτέρω το κύρος του Πανεπιστημίου μας και ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόλο του ως φορέα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκπαίδευσης στους φοιτητές του, σύγχρονης και πρωτοποριακής έρευνας».


Οι καταστατικοί στόχοι της Ένωσης εκφράζουν και ανταποκρίνονται απόλυτα στον διακηρυγμένο πυλώνα ακαδημαϊκής αριστείας και αναπτυξιακής λειτουργίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου καθώς και στην περαιτέρω διεθνοποίησή του, με στόχευση στην ακαδημαϊκή καινοτομία και πρωτοπορία καθώς και στην εφαρμοσμένη γνώση και έρευνα αιχμής, προς όφελος, πάντα, της ακαδημαϊκής του κοινότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.