Σε στοιχειώμενα σπίτια μένουν όσοι δεν τηρούν την αποστασιοποίηση στην Ινδονησία

Σε στοιχειώμενα σπίτια μένουν όσοι δεν τηρούν την αποστασιοποίηση στην Ινδονησία

Αυστηρά μέτρα λαμβάνουν οι αρχές στην Ινδονησία για όσους σπάσουν το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Μεταξύ αυτών η παραμονή σε στοιχειωμένα σπίτια, η απαγγελία στίχων από το κοράνι και η δημόσια διαπόμπευση στα ΜΚΔ.

Σχεδόν 340.000 στρατιώτες είναι σε περιπολία σε δεκάδες πόλεις για επιβολή του νόμου που μεταξύ άλλων προνοεί και την υποχρεωτική μάσκα σε όλους τους χώρους.

Σε κάποιες επαρχίες οι τοπικές αρχές λαμβάνουν επιπρόσθετα μέτρα, όπως η παραμονή σε στοιχειώμενα σπίτια καθώς οι κάτοικοι δεν συμμορφώνονται και δεν κατανοούν τους κινδύνους.

Στην Τζακάρτα οι παραβάτες αναγκάζονται και σε κοινωνική εργασία όπως το καθάρισμα δημόσιων αποχωρητηρίων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE