ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγνωστοι βανδάλισαν τζαμί- Αντιδρά ο Ακιντζί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγνωστοι βανδάλισαν τζαμί- Αντιδρά ο Ακιντζί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε πως "η ελληνοκυπριακή ηγεσία" θα πρέπει να ενεργήσει γρήγορα και να διερευνήσει τον βανδαλισμό στο τζαμί στη Λεμεσό.


Σε γραπτή δήλωση ο Ακιντζί καταδίκασε το συμβάν και τα ρατσιστικά και ισλαμοφοβικά, όπως είπε, σλόγκαν που γράφτηκαν και πρόσθεσε πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα το συντομότερο και οι δράστες να αχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

"Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές. Ανεξαρτήτως θρησκείας, οι χώροι λατρείας είναι ιεροί χώροι  και πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Κάθε τέτοια επίθεση, απ` όπου και αν προέρχεται, πρέπει να καταδικάζεται και οι δράστες να τιμωρούνται", ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE