Εξι πρόσθετες ναυλωμένες πτήσεις για μεταφορά φοιτητών στην Ελλάδα

Εξι πρόσθετες ναυλωμένες πτήσεις για μεταφορά φοιτητών στην Ελλάδα

Έχουν προγραμματιστεί έξι πρόσθετες ναυλωμένες πτήσεις για μεταφορά φοιτητών/φοιτητριών στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 1/6 το Υπουργείο Παιδείας.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος μεταφοράς φοιτητών στην Ελλάδα, για τις ανάγκες των σπουδών τους, έχουν προγραμματισθεί έξι πρόσθετες ναυλωμένες πτήσεις. Οι τρεις πτήσεις αναχωρούν την Τετάρτη, 3 Ιουνίου και οι άλλες τρεις το Σάββατο, 6 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες φοιτητές/-τριες, στη βάση των δηλώσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΠΑΝ, θα ειδοποιηθούν για τις σχετικές διευθετήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE