Δεν θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο ο Sandro στη Eurovision του 2021

Δεν θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο ο Sandro στη Eurovision του 2021

Δεν θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο ο Sandro στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021.

Ανακοίνωση από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου αναφέρει ότι «μετά από μια αμοιβαία συμφωνία με τον Sandro και την ομάδα των μάνατζερ του και αναλογιζόμενοι το πρόγραμμα των υποχρεώσεων και δεσμεύσεων του, ενημερώνεται το κοινό ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης, δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021».

Η κυπριακή αντιπροσωπεία για το  Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021, «δράττεται της ευκαιρίας να ευχαριστήσει ειλικρινά τον Sandro, ο οποίος εκπροσώπησε την Κύπρο στην εκπομπή της Eurovision: ‘Europe Shine a Light’ και να του ευχηθεί ολόψυχα ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.