ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους φόρεσαν χειροπέδες Αστυνομικοί των Β.Β – Τους τσάκωσαν να καλλιεργούν παράνομα φυτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους φόρεσαν χειροπέδες Αστυνομικοί των Β.Β – Τους τσάκωσαν να καλλιεργούν παράνομα φυτά

Συνολικά πέντε φυτά κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη εντόπισαν την Τρίτη 02/06, αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων σε περιοχή του Ύψωνα και συνέλαβαν δυο πρόσωπα, ηλικίας, 35 και 36 χρόνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, μετά τον εντοπισμό των φυτών οι αστυνομικοί τοποθέτησαν κρυφές κάμερες και ανέμεναν στη σκηνή, όπου σε κάποια στιγμή θεάθηκαν οι δυο συλληφθέντες να ποτίζουν τα φυτά.

Ακολούθησε η σύλληψη τους και όπως δήλωσε ο Ανώτερος Υπαστυνόμος της Αστυνομίας των ΒΒ, Πανίκος Παναγή, «η επιχείρηση κύλησε πολύ ομαλά, από την αρχή έως το τέλος και καταφέραμε να έχουμε δύο συλλήψεις».
 
Ένας εκ των συλληφθέντων, προσθέτει, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία των ΒΒ και είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών.
 
Δήλωσε δε ότι η Αστυνομία των Βάσεων θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή που εμπίπτει στην κυριότητα τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.