ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το ειδικό πρωτόκολλο για τις Παγκύπριες εξετάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Δημοσιεύτηκε το ειδικό πρωτόκολλο για τις Παγκύπριες εξετάσεις

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19, έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικού πρωτοκόλλου που θα διέπει τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις των Σχολείων/Εξεταστικών Κέντρων όπως διασφαλίσουν την πιστή εφαρμογή του κατά την περίοδο διεξαγωγής των ΠΕ 2020.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν, όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διεξαγωγή των ΠΕ 2020 θα πρέπει να μελετήσουν τα διάφορα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας για αντιμετώπιση του Covid 19 στα Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (www.moec.gov.cy), αλλά και τις ισχύουσες υγειονομικές οδηγίες αντιμετώπισης του Covid 19 που δημοσιεύονται από το Υπουργείο Υγείας (www.moh.gov.cy).

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top