ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν στην αυλή τους και τους ΄έσπασαν΄στο ξύλο- Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 6-7 ατόμων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν στην αυλή τους και τους ΄έσπασαν΄στο ξύλο- Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 6-7 ατόμων

Τον τραυματισμό δύο προσώπων διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις μια τα ξημερώματα της Παρασκευής 5/6, λήφθηκε πληροφορία, για συμπλοκή σε περιοχή της Λευκωσίας (Άγιος Δομέτιος), κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα. 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι τραυματίες, είναι 21χρονος και 28χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο 21χρονος φέρει τραύμα στη δεξιά πλευρά και στον δεξιό πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 28χρονος έφερε τραύμα στο άνω χείλος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. 

Σύμφωνα με τους τραυματίες, ενώ αυτοί, βρίσκονταν στην κατοικία τους, ομάδα αποτελούμενη από 6-7 άτομα, μπήκαν στην αυλή της οικίας τους και χωρίς λόγο τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE