ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν στην αυλή τους και τους ΄έσπασαν΄στο ξύλο- Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 6-7 ατόμων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν στην αυλή τους και τους ΄έσπασαν΄στο ξύλο- Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 6-7 ατόμων

Τον τραυματισμό δύο προσώπων διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις μια τα ξημερώματα της Παρασκευής 5/6, λήφθηκε πληροφορία, για συμπλοκή σε περιοχή της Λευκωσίας (Άγιος Δομέτιος), κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα. 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι τραυματίες, είναι 21χρονος και 28χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο 21χρονος φέρει τραύμα στη δεξιά πλευρά και στον δεξιό πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 28χρονος έφερε τραύμα στο άνω χείλος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. 

Σύμφωνα με τους τραυματίες, ενώ αυτοί, βρίσκονταν στην κατοικία τους, ομάδα αποτελούμενη από 6-7 άτομα, μπήκαν στην αυλή της οικίας τους και χωρίς λόγο τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE