Ο Οζερσάι ανακοίνωσε την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού σε τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Ο Οζερσάι ανακοίνωσε την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού σε τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Στα κατεχόμενα, ο "υπουργός"  Εξωτερικών  Κουντρέτ Οζερσάι δήλωσε ότι θα πραγματοποιούν τεστ κορωνοϊού σε Τ/Κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές.


Στην χθεσινή (Πέμπτη 4/6) συνεδρία της "βουλής", ο κ. Οζερσάι είπε ότι τα τεστ θα πραγματοποιούνται σε άτομα που ενδεχομένως να χάσουν τις δουλειές τους και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την 1η Ιουλίου, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να παραμείνουν στις ελεύθερες περιοχές για δύο βδομάδες.

Αν δεν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, τότε, είπε, θα ανοίξουν τα οδοφράγματα προς τις ελεύθερες περιοχές χωρίς την ανάγκη επιβολής καραντίνας στην επιστροφή, είπε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE