ΚΥΠΡΟΣ

Κερδίζει και αναμένει στραβοπάτημα...

Κερδίζει και αναμένει στραβοπάτημα...

Να κερδίσει πρώτα και μετά να περιμένει στραβοπάτημα από τους συμπολίτες θέλει η φουτσαλική Ομόνοια ούτως ώστε να ελπίζει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

Αναλυτική ενημέρωση δίδεται στην επίσημη ιστοσελίδα:

«Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη φιλοξενεί αύριο (23/04, 20:30) η ομάδα φούτσαλ, στο στάδιο "Ελευθερία", την ΕΝΠ Μέλισσα, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, με άλλα δύο παιχνίδια να απομένουν μέχρι τη λήξη, γι'' αυτό και θα επιδιώξουν να κερδίσουν την ΕΝΠ Μέλισσα και συνάμα θα έχουν το μυαλό στραμμένο στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου Τίτλου, ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ.

Για να μείνει ζωντανή η ομάδα μας στο κυνήγι διεκδίκησης του τίτλου, θα πρέπει να κερδίσει αύριο και συνάμα να μην κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η "μάχη" του τίτλου θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, στο μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο "Λευκόθεο", ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υπάρχει έντονη επιθυμία στην ομάδα μας για να κερδίσει την ΕΝΠ Μέλισσα, ούτως ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και για να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της μέσα στο δικό της "σπίτι".

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Θα είναι σημαντικό για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας, να δώσει μαζικό παρών ο κόσμος της ομάδας μας στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου να τους χειροκροτήσουν για την προσπάθεια που κατέβαλαν στη σεζόν.

Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά και μέσω Live Streaming, το οποίο κοστίζει 3 ευρώ. Για να παρακολουθήσετε την ζωντανή μετάδοση κάντε κλικ είτε στο εικονίδιο "OMONOIA Live Streaming", που βρίσκεται κάτω από τις κύριες ειδήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, είτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://webtv.cytanet.com.cy/el/page/home».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες Τρίτη, 2 Ιουλίου, σε οικία στον Στρόβολο εναντίον αλλοδαπής οικιακής βοηθού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top