ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Η φωτιά σε όχημα επεκτάθηκε και σε γύρω δασική περιοχή - Έκαιγε για σχεδόν μία ώρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Η φωτιά σε όχημα επεκτάθηκε και σε γύρω δασική περιοχή - Έκαιγε για σχεδόν μία ώρα

Ανάφλεξη οχήματος στον αυτοκινητόδρομο προκάλεσε το μεσημέρι φωτιά σε δασική περιοχή κοντά στα Λύμπια. Στην περιοχή θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις δασοπυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρει ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:41 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας παρά τη κοινότητα Λυμπιών .

Χάρη στην άμεση και συντονισμένη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του τμήματος δασών και της πυροσβεστικής υπηρεσίας η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:30, αναφέρεται.

Από την πυρκαγιά, κάηκε άγρια βλάστηση μικρός αριθμός ελαιοδέντρων και πεύκα συνολικής έκτασης δύο δεκαρίων. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, και 8 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επίσης 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.