ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Οι εικόνες που προκάλεσαν την αντίδραση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης - VIDEO

Οι εικόνες που προκάλεσαν την αντίδραση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης - VIDEO

Εικόνες που εξασφάλισε το ThemaOnline από κέντρα νυκτερινής διασκέδασης σε παραλιακά θέρετρα, καταμαρτυρούν ότι δεν τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Όπως φαίνεται και από το οπτικό υλικό που παρουσιάζουμε πιο κάτω, νυκτερινό κέντρο είναι κατάμεστο από κόσμο. Την ίδια στιγμή που κάποιες επιχειρήσεις (όπως αίθουσες για δεξιώσεις γάμου) λόγω των μέτρων έχουν μεγάλο κόστος.

Είναι προφανές ότι η αντίδραση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Ιωάννου και Γιώργος Σαββίδης, αντίστοιχα, εντός της ημέρας, είχε να κάνει ακριβώς με τέτοιες εικόνες.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το VIDEO αλλά και τις αντιδράσεις των δυο υπουργών:

"Τέτοιες εικόνες μας ανησυχούν πολύ. Η στρατηγική για άρση των περιορισμών στηρίζεται στην υπευθυνότητα των πολιτών κ όχι μόνο στην αστυνόμευση κ επιβολή αυστηρών ποινών που εκκρεμεί στη Βουλή. Δυστυχώς με τέτοιες συμπεριφορές το πισωγύρισμα θα είναι αναπόφευκτο" έγραψε ο Υπουργός Υγείας.

"Εικόνες ασύγγνωστης ανευθυνότητας χθες Σάββατο (06/06) το βράδυ. Αναγκαιότητα οι ποινές να γίνουν πιο αυστηρές με δυνατότητα άμεσης αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, όταν ο σεβασμός των θυσιών όλων μας και η ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους", έγραψε στο τουίτερ ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top