Ακύρωση πακέτων διακοπών και πτήσεων έως τις 15 Ιουλίου αποφάσισε η Jet2

Ακύρωση πακέτων διακοπών και πτήσεων έως τις 15 Ιουλίου αποφάσισε η Jet2

Την ακύρωση όλων των πακέτων διακοπών και πτήσεων έως τις 15 Ιουλίου ανακοίνωσε η βρετανική αεροπορική εταιρεία και tour operator Jet2, μεταθέτοντας κατά δύο εβδομάδες την έναρξη του θερινού προγράμματος λειτουργίας της.

Η Jet2 καθήλωσε το στόλο της το Μάρτιο, στην αρχή της πανδημίας και είχε αρχικά θέσει ως στόχο την επανέναρξη λειτουργίας της την 1η Ιουλίου.

Σε δήλωση που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας η απόφαση αποδίδεται στους συνεχιζόμενους περιορισμούς στα ταξίδια και στη γενικότερη αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας.

Η απόφαση λήφθηκε την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή η καραντίνα των 14 ημερών για τις διεθνείς αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και ενώ παραμένει σε ισχύ η ταξιδιωτική σύσταση του Foreign Office προς τους Βρετανούς κατά των μη αναγκαίων ταξιδιών στο εξωτερικό.

Η εταιρεία ανέφερε ότι θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες της που επηρεάζονται για να τους ενημερώσει για τις επιλογές τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE