ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυο ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Δυο ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Τετάρτη (10/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των δύο ασθενών είναι καλή.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 150 εισαγωγές και δόθηκαν 133 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται εννέα άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΤΟΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE