Αγωνία για Πάρντο! Αποχώρησε με ενοχλήσεις

Αγωνία για Πάρντο! Αποχώρησε με ενοχλήσεις

Ο Ούρκο Πάρντο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 74ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και την θέση του πήρε ο Διονύσης Χιώτης.

Αγωνία στην ομάδα για την κατάσταση του, ενώ ο Πάρντο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE