Στις 17 Ιουνίου νέα τηλεδιάσκεψη δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για Υγεία

Στις 17 Ιουνίου νέα τηλεδιάσκεψη δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για Υγεία

Για τις 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι καθορίστηκε η επόμενη τηλεδιάσκεψη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία, με τη συμμετοχή επιδημιολόγων από τις δυο πλευρές που ασχολούνται με το θέμα του κορωνοϊού.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ε/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής, Λεωνίδας Φυλακτού, κατά τη νέα τηλεδιάσκεψη θα συνεχιστεί η συζήτηση που είχε αρχίσει την 1η Ιουνίου σε σχέση με τα επιδημιολογικά στοιχεία και την εικόνα στην κάθε πλευρά που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, μετά τη συμφωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Ανασταιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για σύγκληση της Επιτροπής προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με τη σταδιακή διάνοιξη των σημείων διέλευσης.

Θα συνεχιστεί η αλληλοενημέρωση για την κατάσταση στην κάθε πλευρά, είπε ο κ. Φυλακτού, σημειώνοντας πως οι επιδημιολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για όσα έχουν σχέση με τα στοιχεία της κάθε πλευράς που αφορούν την πανδημία και τους χειρισμούς που γίνονται για αποτροπή μετάδοσης του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE