Παραιτήθηκε ΣΥΣΣΩΜΟ το διοικητικό συμβούλιο – Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων

Παραιτήθηκε ΣΥΣΣΩΜΟ το διοικητικό συμβούλιο – Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων

Παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Οθέλλου Αθηαίνου. Όπως ενημέρωση η ομάδα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποψινή Γενική συνέλευση παραιτήθηκε το ΔΣ και δόθηκε διορία μιας εβδομάδας για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οθέλλου παραιτήθηκε σύσσωμο στην αποψινη Γενική Συνέλευση του Σωματείου! Η Γενική Συνέλευση του Οθέλλου αποφασισε όπως δοθεί διορία μιας εβδομάδας για την υποβολή υποψηφιοτήτων!!! Νέα Εκλογική ΓΣ ορίστηκε την Τρίτη 16.06.20 και ώρα 8.00 μμ στο οίκημα του Σωματείου!
Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι την επόμενη Τρίτη!!

The post Παραιτήθηκε ΣΥΣΣΩΜΟ το διοικητικό συμβούλιο – Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.