ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE οι δηλώσεις του Ρομάν Ντουμπόβ στο «Χωρίς VAR»

LIVE οι δηλώσεις του Ρομάν Ντουμπόβ στο «Χωρίς VAR»

Φιλοξενούμενος στην αποψινή (21:30) εκπομπή «Χωρίς VAR» στην πλατφόρμα της Cablenet, είναι ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόβ.

O Ρώσος επιχειρηματίας/επενδυτής θα κάνει τον απολογισμό της φετινής… λειψής σεζόν και θα αναλύσει το πλάνο της Παφιακής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα μιλήσει για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μούσα Αλ Τάμαρι του ΑΠΟΕΛ που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και θα κάνει επίσης αναφορά στους στόχους της νέας περιόδου και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του.

Ακόμα, θα τοποθετηθεί και για την αύξηση των ομάδων, την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον ΠΑ.Σ.Π. και θα αναλύσει τα μελλοντικά σχέδια του ιδίου, αλλά και του συνεργάτη του/συνιδιοκτήτη Σεργκέι Λομάκιν, για την ομάδα της Πάφου.

LIVE ενημέρωση από το ThemaSports για τις δηλώσεις του Ρομάν Ντουμπόβ:

Για τα νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο με την πανδημία του κορωνοϊού: «Είναι δύσκολη κατάσταση για όλους στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα για την επόμενη περίοδο».

Για τον ρόλο της Πάφου στην απόφαση της ΚΟΠ για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος: «Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, ειδικά τις ομάδες του Β΄ γκρουπ για να επιβιώσουν. Η πιο απλή απόφαση ήταν να σταματήσει το πρωτάθλημα. Η Πάφος ήταν σε μία ασφαλή θέση, δεν κινδύνευε και ούτε εξάδα ήταν και θέλαμε να βοηθήσουμε τις άλλες ομάδες».

Για το αν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο τώρα με τα ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο: «Είναι διαφορετική η κατάσταση τώρα, αλλά στα μεγάλα πρωταθλήματα εμφανίζονται καθημερινά κρούσματα. Να αφήσουμε πίσω τα όσα έγιναν και να συγκεντρωθούμε στην τωρινή κατάσταση, για να δούμε πως θα φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Για το πως και πόσο επηρέασε οικονομικά την Πάφο FC η πανδημία: «Σίγουρα έχει επηρεάσει το θέμα της πανδημίας όλες τις ομάδες, όπως και τη δική μας. Οι κρίσεις όμως δημιουργούν και ευκαιρίες. Πρέπει να κρατήσουμε σωστή προσέγγιση στο θέμα των μισθών και των συμβολαίων. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για το αν ο ίδιος και ο Σεργκέι Λομάκιν θα συνεχίσουν να επενδύουν χρήματα στην ομάδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε. Επενδύουμε στην ομάδα, στην ακαδημία, στο προπονητικό κέντρο. Είναι γεγονός όμως πως οι ομάδες δεν μπορούν να κτιστούν από τη μια μέρα στην άλλη και χρειάζεται χρόνο. Θέσαμε ένα πλάνο έξι ετών και προχωράμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την επένδυση μας. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, την Κύπρο και τους οπαδούς. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αλλά χρειάζεται περισσότερο μάρκετινγκ. Πολλές φορές αναδεικνύουμε τα αρνητικά του πρωταθλήματος και όχι τα θετικά».

 

The post LIVE οι δηλώσεις του Ρομάν Ντουμπόβ στο «Χωρίς VAR» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Υπ.Υγείας: Η τοποθέτηση του για την αναστολή της απεργίας των γιατρών - «Αυτή την στιγμή τα καταφέραμε»

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top