Βραδινό… αινιγματικό ποστάρισμα Ντέβι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βραδινό… αινιγματικό ποστάρισμα Ντέβι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το μέλλον του Τόμας Ντε Βινσέντι είναι δυσοίωνο στον ΑΠΟΕΛ όμως ο ίδιος έστειλε ένα μάλλον αινιγματικό μήνυμα.

Αυτή την φορά πόσταρε μια φωτογραφία από την ατομική προπόνηση του στο γήπεδο και έγραψε: «Θα δούμε», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τι θέλει να πει.

Η ανάρτηση του:

The post Βραδινό… αινιγματικό ποστάρισμα Ντέβι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE