ΠΑΦΟΣ: 'Τσάκωσε' η ΥΚΑΝ παρεάκι με παράνομες ουσίες στην Χλώρακα

ΠΑΦΟΣ: 'Τσάκωσε' η ΥΚΑΝ παρεάκι με παράνομες ουσίες στην Χλώρακα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο εκστρατείας μέλη του ΟΠΕ Πάφου και της ΜΜΑΔ ανέκοψαν την Πέμπτη (11/06) το βράδυ όχημα στην περιοχή της Χλώρακας με οδηγό 25χρονο, με συνοδηγό επίσης 25χρονο και επιβαίνοντα 16χρονο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε ανευρέθηκαν στην κατοχή των τριών προσώπων προσώπων 16 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE