ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται το Σάββατο (13/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των δύο ασθενών είναι καλή.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 150 εισαγωγές και δόθηκαν 133 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται εννέα άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο αριθμών των ατόμων που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου, αυξάνεται λόγω του εντοπισμού νέων κρουσμάτων κορωνοϊού από επαναπατρισθέντες.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE