Πάτησε ξανά γήπεδο ο Κέιν, ήττα στο φιλικό για την Τότεναμ

Πάτησε ξανά γήπεδο ο Κέιν, ήττα στο φιλικό για την Τότεναμ

Μπορεί η… πρόβα τζενεράλε ενόψει της επανέναρξης της Πρέμιερ Λιγκ να μην ήταν ιδανική για την Τότεναμ, αφού ηττήθηκε 2-1 στο φιλικό από τη Νόριτς, όμως και μόνο το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν επέστρεψε μετά από μήνες στην ενεργό δράση γέμισε χαμόγελα τις τάξεις της ομάδας.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν ανάμεσα στους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και πάτησαν ξανά γήπεδο. Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Σον, Μπεργκβάιν και Σισοκό, οι οποίοι επίσης φάνηκαν σε καλή κατάσταση.

Ο Κέιν ήταν εκτός δράσης από την Πρωτοχρονιά, όμως πλέον νιώθει απολύτως καλά και είναι έτοιμος να πάρει συμμετοχή στο ερχόμενο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με τα «καναρίνια» είχε δοκάρι μετά το γκολ που πέτυχε ο Λαμέλα.

Για την ιστορία, η Νόριτς έφερε τούμπα το ματς και πήρε την άτυπη νίκη χάρη στα γκολ των Ντρμιτς και Βράντσιτς.

Πηγή: england365.gr

The post Πάτησε ξανά γήπεδο ο Κέιν, ήττα στο φιλικό για την Τότεναμ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE