ΠΑΦΟΣ: Κραυγές για βοήθεια κινητοποίησαν τους ναυαγοσώστες- Κινδύνεψε με πνιγμό 50χρονη

ΠΑΦΟΣ: Κραυγές για βοήθεια κινητοποίησαν τους ναυαγοσώστες- Κινδύνεψε με πνιγμό 50χρονη

Σε άλλο περιστατικό η επέμβαση των ναυαγοσωστών ήταν καθοριστική ώστε να αποφευχθούν άσχημες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Παγκύπριας επιτροπής επαγγελματιών ναυαγοσωστών παραλιών γυναίκα το πρωί του Σαββάτου 13/6 κινδύνεψε με πνιγμό σε παραλία της Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 αφορούσε γυναίκα γύρω στα 50 που καθώς κολυμπούσε πλησίον του ναυαγοσωστικού σημείου PAF6 (παραλία Ρικκος),άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν άμεσα με την χρήση ναυαγοσωστικής σανίδας διέσωσαν τη γυναίκα, την μετέφεραν στην ακτή ενώ στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE