Σακκάς: «Δεν μας παραχωρούν τα γήπεδα στο Μακάρειο» – Τι είπε για μεταγραφικά και προετοιμασία

Σακκάς: «Δεν μας παραχωρούν τα γήπεδα στο Μακάρειο» – Τι είπε για μεταγραφικά και προετοιμασία

Ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (14-06-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την προετοιμασία: «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Έχουμε πρόβλημα με τα αποδυτήρια στο Μακάρειο και τρέχουμε να βρούμε γήπεδα. Στις 22 Ιουνίου αρχίζουμε την προετοιμασία με επαναφορά και εργομετρικά τεστ. Περιμένουμε και τους νέους ποδοσφαιριστές. Επίσημα ξεκινούμε 29 του μήνα στην Περιστερώνα. Θα πάμε εκεί λόγω έκτακτης ανάγκης, μιας και δεν μας παραχωρούν τα γήπεδα στο Μακάρειο. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Κυπερούντα από τις 17 -29 Ιουλίου».

Για τα μεταγραφικά:
 «Θέλουμε να κλείσουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ψάχνουμε για κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ, μέσο και επιθετικό».

Για τη νέα χρονιά:
 «Δούλεψα ένα μήνα στη Δόξα και με βοήθησε να βγάλω συμπεράσματα. Η Δόξα είχε κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μας είναι να μην είμαστε στις δύο ομάδες που θα πάνε απευθείας διαβάθμιση. Θέλουμε η ομάδα μας να είναι όσο πιο κοντά στην 6άδα και γιατί να μην κάνουμε την έκπληξη; Θέλουμε να αποφύγουμε την απευθείας διαβάθμιση και να είμαστε κοντά στην 6άδα. Πρέπει να βάζουμε ψηλούς στόχους. Η Δόξα είναι στην Α΄ Κατηγορία για 8η συνεχόμενη χρονιά. Έχει γερά θεμέλια. Αυτό που της λείπει είναι ο κόσμος».

The post Σακκάς: «Δεν μας παραχωρούν τα γήπεδα στο Μακάρειο» – Τι είπε για μεταγραφικά και προετοιμασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE