ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προεδρικές τοποθετήσεις για τις περιπτώσεις Κίκο και Βινίσιους – «Είναι πολύ σημαντικό…»

Προεδρικές τοποθετήσεις για τις περιπτώσεις Κίκο και Βινίσιους – «Είναι πολύ σημαντικό…»

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (14-06-2020) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις περιπτώσεις Κίκο και Βινίσιους.

Αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι μια δύσκολη περίοδος, τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σ’ εξέλιξη και αυτό δυσκολεύει το θέμα μεταγραφών. Έχουν προταθεί αρκετά ονόματα και αξιολογούνται αρκετοί ποδοσφαριστές. Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε το θέμα προπονητή. Ο κ. Γιάννης Πετράκης έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες και είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να συνεργαστούμε για ένα χρόνο κι αν όλα πάνε καλά να συνεχίσουμε…».

Για τον προγραμματισμό: «Μιλάμε καθημερινά με τον προπονητή, την ερχόμενη βδομάδα θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές σε εργομετρικά και στις 29 αρχίζει η προετοιμασία. Το βασικό στάδιο θα γίνει μέσα Ιουλίου στην Κακοπετριά. Η διοίκηση ασχολήθηκε αρχικά με τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που έληξαν τα συμβόλαια τους και απομένουν δύο περιπτώσεις για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Δεν θέλω ν’ αναφερθώ σε ονόματα…».

Για τον Βινίσιους: «Του έχουμε καταθέσει πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του».

Για Κίκο: «Ο Κίκο είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Έγινε μία συζήτηση του κ. Τορναρίτη με παράγοντες της Ομόνοιας και περιμένουμε μια απάντηση».

Στόχοι για τη νέα χρονιά με τα δεδομένα που προέκυψαν; «Με το μπάτζετ που έχουμε θα επιδιώξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και σε κάθε ματς να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα περίεργο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα, με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά. Στην πρώτη εξάδα οι διαφορές είναι πολύ μικρές και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με υγεία στα οικονομικά, έχει ξεχρεώσει με παλαιότερες υποχρεώσεις, φόρους και κλπ και είμαστε μια χαρά. Αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε…».

The post Προεδρικές τοποθετήσεις για τις περιπτώσεις Κίκο και Βινίσιους – «Είναι πολύ σημαντικό…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top