ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γλυκοκοιτάζει (και) Εντιντί! 

Γλυκοκοιτάζει (και) Εντιντί! 

Στη λίστα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει μπει ο Γουίλφριντ Εντιντί, με το Νορβηγό τεχνικό να ψάχνεται για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Στο ραντάρ των “κόκκινων διαβόλων” βρίσκεται ένας ακόμη μέσος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο “Νησί”, ο Γουίλφριντ Εντιντί της Λέστερ είναι το φρέσκο όνομα που εξετάζει ο Σόλσκιερ.

Ο 47χρονος δεδομένα θα ενισχύσει τον άξονα του και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ντε Μπεκ, ο Νιγηριανός άσος θα μπει στο στόχαστρο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι και το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του. Αυτό διότι το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ατονίσει το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει στρέψει αλλού την προσοχή της.

Βέβαια, δεν σημαίνει πως η Λέστερ θα δεχθεί έτσι απλά να τον παραχωρήσει. Ο 24χρονος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ενγκολό Καντέ που έφυγε για την Τσέλσι κι έχει καταφέρει να ανταποκριθεί. Σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο που ήταν ο Γάλλος όταν πήραν οι “αλεπούδες” το πρωτάθλημα, αλλά είναι σταθερά καλός.

Επομένως, η ομάδα του θα έχει αυξημένες απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Προ κορονοϊού, αξίωνε ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια για να τον δώσει. Τώρα αυτό ενδεχομένως να πέσει λίγο, αλλά δεδομένου ότι η Λέστερ θα είναι στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν καίγεται κιόλας για να τον παραχωρήσει.

Ο Εντιντί αρέσει στον Σόλσκιερ και θεωρεί πως μπορεί να δώσει πολλά τρεξίματα και δύναμη στη μεσαία του γραμμή. Είτε δίπλα σε έναν κόφτη, είτε παίζοντας ο ίδιος σαν αμυντικό χαφ ο διεθνής χαφ είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Εφόσον λοιπόν δεν προχωρήσει του Φαν Ντε Μπεκ, ο Νορβηγός τεχνικός θα προσπαθήσει να ενισχυθεί με έναν μέσο ο οποίος ομολογουμένως έχει διαφορετικά στοιχεία από τον άσο του Άγιαξ.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Γλυκοκοιτάζει (και) Εντιντί!  appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top