Η Τσέλσι έριξε εφτάρα (!) στην ΚΠΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Τσέλσι έριξε εφτάρα (!) στην ΚΠΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Φουριόζα» ενόψει της επανέναρξης της Premier League δείχνει η Τσέλσι, η οποία νίκησε 7-1 την ΚΠΡ σε φιλικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Τσέλσι, λίγες ημέρες πριν από την επανέναρξη της Premier League, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άστον Βίλα (Κυριακή 21/6, 18:15).

Οι Μπλε διέλυσαν με 7-1 (!) την ΚΠΡ (ομάδα της Championship) σε φιλικό που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ (έχει αφήσει οριστικά πίσω τον σοβαρότατο τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα) και Μπίλι Γκίλμουρ να σκοράρουν έκαστος από δύο γκολ.

Μέισον Μάουντ, Γουίλιαν και Ολιβιέ Ζιρού πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των Μπλε, οι οποίοι στο πρώτο τους φιλικό, το οποίο είχε διεξαχθεί στο προπονητικό τους κέντρο, είχαν επικρατήσει της Ρέντινγκ με 1-0.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Η Τσέλσι έριξε εφτάρα (!) στην ΚΠΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.