Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λ/σίας διαψεύδει αναφορές σε ΜΜΕ για εκπαιδευτικά σεμινάρια

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λ/σίας διαψεύδει αναφορές σε ΜΜΕ για εκπαιδευτικά σεμινάρια

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας διαψεύδει αναφορές σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφορικά με εκπαιδευτικά σεμινάρια επαγγελματιών οδηγών Ταξί, κάνοντας λόγο για «αναληθείς και παραπλανητικές αναφορές».

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας αναφέρει ότι «οι συγκεκριμένες αναφορές έχουν προκαλέσει αχρείαστη αναστάτωση και εκνευρισμό».
 
Σημειώνει ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος εξετάζει νομικά μέτρα εναντίον όλων των εμπλεκομένων.

Επίσης, ο Σύνδεσμος επιφυλάσσεται για επιπλέον αυστηρά μέτρα και "θα προβεί άμεσα σε πρώτη φάση με πρέπουσα διαβήματα προς όλες τις κατευθύνσεις", καταλήγει η ανακοίνωση.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.